ЗА ПОДРАСТВАЩИ И МЛАДЕЖИ

Говори се много за наркотиците – на улицата, в училище, в интернет, по телевизията. Някои неща са верни, други – не.
Всъщност, голяма част от това, което чувате идва от онези, които ги продават. Те не крият, че биха казали всичко, за да накарат други като вас да ги купуват.

Точно затова имате нужда от факти и от достоверна информация за начина, по който наркотиците биха повлияли живота ви – за да не докосвате никога психоактивни вещества или да помогнете на приятелите си да се откажат от тяхната употреба.

Решението дали да ги използвате или не, може да бъде съдбоносно. Защото всеки зависим ще ви каже, че никога не е очаквал, че едно химично вещество е в състояние да поеме контрол над живота му, че е започнал “просто така, за забавление” и е бил сигурен, че може да спре, когато пожелае. Когато е разбрал, че не може да се справи, вече е било твърде късно.

Именно затова вие имате право да знаете истината за наркотиците.

Ние сме тук, за да ви подкрепим да вземете информирано решение, като ви предоставим знания и опит, които ще повлияят на вашите нагласи относно употребата на психоактивни вещества. Не се колебайте да ни потърсите за съвет, за помощ и подкрепа. Ние разработваме стратегии с цел предотвратяване на употребата на наркотици и насърчаване на устойчивото възстановяване.